Integroitu sälekaihdin viimeistelee ilmeen

Sälekaihdinten takia ei todellakaan tarvitse tinkiä tilan tyylikkyydestä. Materiaali- ja värivaihtoehtoja on paljon, ja kun valitset integroidun sälekaihtimen, myös kaihtimen narut ja tangot pysyvät siististi piilossa.

Säätimiä on helppo käyttää

Integroitua sälekaihdinta hallitaan easy-säätimellä, in-säätimellä tai single-säätimellä. Kaikki ovat erittäin helppokäyttöisiä vaihtoehtoja.

Easy-säätimessä narut jäävät piiloon huoneen puolelle, kotelon alle. Easy-säädin pitää huolen, että säädinnarut ja -tangot pysyvät piilossa ja poissatieltä säilyttäen samalla kaihtimen helppokäyttöisyyden. Easy-säädintä ohjataan säätörullalla. Korkeussuuntainen säätäminen onnistuu säätimen koteloa nostamalla.

In-säätimessa narut ovat kokonaisuudessaan ikkunan sisällä – myös kaihtimen ollessa yläasennossa. In-säädintä säädetään säätönuppia pyörittäen. Kaihtimen saa yläasentoon vetämällä säätönuppia ulospäin ikkunasta. In-säätimessä säätönaru pysyy kätevästi poissa tieltä.

Single-säätimessä naru kiepautetaan yksinkertaisesti nupin ympäri kaihtimen ollessa yläasennossa. Single-säädin on erittäin helppokäyttöinen säädinratkaisu kaihtimeesi, ja sitä on näppärä käyttää yhdellä kädellä. Säätäminen tapahtuu pyöritettävällä säätimellä.

Alla olevat kuvat havainnoillistavat eri säädinten käyttöä. Voit myös tutustua tuotteiden tarkempiin tuotetietoihin lataamalla RT-kortin. Me Hyvinkään Värikaihtimessa olemme myös valmiina auttamaan, tervetuloa!