Värikaihdin Väinö Jukka palveluksessasi aurinkosuojauksessa

Värikaihdin Väinö Jukka Ky on Hyvinkäällä toimiva aurinkosuojausalan erikoisliike, joka kuuluu valtakunnalliseen Artic Store -ketjuun. Valikoimiimme kuuluvat kaikki kaihdin- ja markiisituotteet sekä Somfyn Home Motion -kotiautomaatio.

Myymälämme sijaitsee kaupungin keskustassa, meille on helppo tulla. Pysäköintitilaa on runsaasti kauppakeskus Willassa sekä myymälän vieressä. Kauppalankadulla, liikkeen edessä on muutama lyhytaikainen pysäköintipaikka. Toimimme pääsääntöisesti Keski-Uudellamaalla:  Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Nurmijärvi ja Kerava.

Värikaihdin Hyvinkäällä

Yrityksemme on perustettu vuonna 1955. Tuolloin kauppias Väinö Jukka avasi oman Väri- tapetti- ja taloustavarainliikkeensä Hyvinkään Valtakadulle, toimittuaan sitä ennen paikallisen Osuuskauppa Ahjon myymälänhoitajana. Vuosien varrella on tuotevalikoimassa tapahtunut muutoksia: maalit ja taloustavarat, kuten myös raskaat rautakauppa-alan sekä lahja- ja sisustustavarat tuotteet ovat jääneet pois, mutta sälekaihtimet ja rullaverhot ovat pysyneet valikoimissa alusta asti.

Värikaihdin tänään

Nykyisin meidät tunnetaan laajasta aurinkosuojaustuotteiden valikoimasta, johon kuuluvat sälekaihtimet, rullakaihtimet screenkaihtimet ja erilaiset markiisit. Ammattitaitoinen kaihdinten ja markiisien asennuspalvelumme on Aurinkosuojaus ry:n kouluttama. Erikoisalaamme ovat erilaiset sähkökäyttöiset kaihdintuotteet, sekä Somfy:n HomeMotion. Saat kauttamme myös alaamme liittyvät sähkötyöt avaimet käteen tehtynä erinomaisen yhteistyökumppanimme ansiosta.